VCDS prawdę Ci powie. A druga sprawa - w jakich okolicznościach włacza sie Ci sie ta kontrolka? Czy tylko podczas rozruchu silnika?
[INFO] Polecane warsztaty, myjnie itd itp w Bydgoszczy lub K
Zwiń
X
-
[INFO] Polecane warsztaty, myjnie itd itp w Bydgoszczy lub K
Witam,
Myślę, że taki temat powinien tu powstać i z czasem w pierwszym poście będę uzupełniał polecane warsztaty, myjnie, serwisy itd. itp. z których korzystacie w swoich szkodnikach.
Pozdrawiam
Ktoś może podać informacje wraz z krótkim opisem i przykładowymi cenami z datą wykonania usługi.
Polecane warsztaty:
...
Polecane Myjnie:
...
-
-
Auto Serwis u p. Karola, młody chłopak, ale w miarę konkretny w rozmowie.
781-393-646
Ceny fajne, chociaż uczucia mieszane. Za poduszką czekałem bardzo długo, chociaż po części to nie jego wina, tylko dostawcy, bo 2 raz przysłał nie tą co trzeba... wymiana świec, bez klucza dynamometrycznego, sprawdzanie poduszek silnika (ręczny i próba ruszania). Nie znam się czy dobrze czy źle zdaję relację.
Następnym razem spróbuje tu:
W końcu liczę, że znajdę kogoś w okolicy pokroju DGW, że nie będę się bał powierzyć mu auta.
Komentarz
-
-
Cena domeny: 250 PLN. Możliwość dzierżawy za 50 PLN miesięcznie. Możliwość kupna na raty od 23.33 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
Korzystałem z tej myjni, karnet pieć myć zewnętrznych i pięć myć zewnątrz i wewnątrz. Byłęm zadowolony. Dalej bym korzystał ale opuściłem Bydgoszcz.
Komentarz
-
-
Ludzie napiszcie gdzie wy naprawiacie te swoje Skoday bo ja chyba oszaleje , nie lubię jak ktoś mnie spuszcza na drzewo, bo coś wyczytałem w Internecie i zadaje pytania, a w odpowiedzi otrzymuję, "Pali? Nie ma błędów? To jeździć? Chyba, że jestem przewrażliwiony.
Po wymianie rozrządu, spojrzałem teraz na VCDS i kąt synchronizacji wałka rozrządu z wałem korbowym jest na granicy tolerancji, a nawet ciut za... do tego miałem wrażenie, że mechanik nie miał pojęcia o czym mówię albo miał mnie w dupie, czego nie lubię, robiłem to tu:
Dodatkowo jak odbierałem auto to stało na dworze i dokumenty były zostawione w środku, już nie pytałem czy całą noc tak sobie stał, bo nie chciałem się denerwować, jakby ktoś je buchnął i z AC miałbym figę z makiem.
Szukam nowego miejsca, bo nie lubię jak ktoś ze mną nie chcę porozmawiać i wytłumaczyć mi moich niejasności.
Jakieś opinię na temat tych mechaników, a może coś innego?
Komentarz
-
-
Jeżeli chodzi o mechanika to mogę polecić Roberta z Myślęcinka. Co prawda mnie niedawno skończyła się gwarancja i byłem u niego tylko raz na wymianie tłoczka hamulca (70PLN tłoczek + płyn + robota) ale mój kolega serwisuje u niego swoją fabie od kilku lat i jest zadowolony. Pytałem o przegląd olejowy po 45kkm - około 350 PLN materiały z robocizną.
tel. 601 463 903.
Jeżeli chodzi o wymianę opon to polecam firmę ArtDol ul Cmentarna 86 - płaciłem 40 PLN z wyważeniem. Robią tam też klimę - 120 PLN za sprawdzenie szczelności, napełnienie i ozonowanie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natash
Gdzie najlepiej dać auto na sprawdzenie szczelności klimy i ewentualny serwis?
W ciągu roku ubyło 200 na 535 całego układu + zauważyłem tłustą plamę na chłodnicy klimatyzacji...Nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj
Komentarz
-
-
Firma niby od wszystkiego, a jak to sie mowi: "jak cos do wszystkiego to do niczego."
Ten warsztat jest niedaleko mnie, bylem tam ze skoda felicia i chyba (kiedys) z Seicento. Są drodzy, maja lekkie przebicie, nie pamietam ile dokladnie bo to bylo kilka latek temu, ale wiem na 100% ze maja drozej od konkurencji ;d. Może teraz coś sie zmieniło w cenach ale w miare solidnie robia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natashJa robię tutaj wszystko.
http://www.autoserwisbydgoszcz.com.pl/Nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj
Komentarz
-
-
Polecane warsztaty w Bydgoszczy
Odgrzewam kotleta
Ktokolwiek widział...ktokolwiek wie...?
Coś na temat dobrego i słownego mechanika, fachowego i tańszego niż aso, w Bydgoszczy i okolicach.
Przy okazji mogę polecić speca od klimy - kadicar na kossaka - robiłem tak kilka razy różne wygibasy z klimą.
Komentarz
-
Komentarz